Katten verzorging aan huis

Momenteel geen mogelijkheid meer voor nieuwe aanvragen kattenverzorging aan huis.

U gaat op vakantie en wilt uw kat liever niet naar een pension brengen?! Laat deze gerust lekker thuis, want ik kom hem/haar graag verzorgen.
Katten verzorging aan huis is ideaal, omdat uw kat in zijn/ haar eigen vertrouwde omgeving blijft en niet de stress ervaart van een pension. Kattenverzorging aan huisVoor de verzorging van uw kat(ten) tijdens een vakantie zal ik standaard 1x per dag langskomen om te voeren en aandacht te geven door middel van spel of kroelen. Een bezoek duurt ongeveer 20 minuten, hoe meer katten (tot max. 5 katten) hoe langer het bezoek duurt.

Bezoeken kunnen aangepast worden aan uw wensen. Denk hierbij aan een extra kort bezoek om alleen te voeren en de kattenbak te doen of misschien wilt u wel 2 bezoeken per dag (een normale en een extra korte).
Om uw kat(ten) wel structuur te geven zullen de bezoeken dagelijks rond hetzelfde moment plaatsvinden.
Naast aandacht en voeren wordt dagelijks de ontlasting uit de kattenbak gehaald, de plek rondom de voerbakjes en de kattenbak opgeruimd en 1x per week wordt de bak volledig verschoond. Stofzuigen van de ruimte waar de katten verblijven is 1x per week inbegrepen. Tegen een kleine meerprijs kan de kattenbak vaker verschoond worden of wordt er extra gestofzuigd.
Verzorging van katten met suikerziekte die insuline toegediend moeten krijgen is na overleg eventueel mogelijk. Omdat het tijdstip van het toedienen van Insuline vrij nauwkeurig komt en dus weinig flexibel is voor mij reken ik hier per bezoek een toeslag voor.

Tarieven

Bezoek 1x per dag
1 kat    € 13,-
elke kat extra (max. 5 katten)    € 2,-

Intakegesprek € 10,-

Extra diensten binnen katten verzorging aan huis:

Insuline toedienen    € 5,-
Extra verschonen kattenbak    € 2,-
Buiten planten water geven    € 2,-
Sleutel ophalen en terugbrengen    € 4,-

 

Prijzen gelden voor Hendrik Ido Ambacht. Voor kilometers buiten Ambacht geldt een toeslag van € 0,40 per gereden kilometer.

Menu