Individuele Hondenuitlaatservice
Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht.

Individuele Hondenuitlaatservice op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Alleen voor één of meerdere vaste dagen per week.

Individuele uitlaatservice - Bobby in het Oosterpark

Het voordeel van de individuele hondenuitlaatservice is dat alle aandacht alleen voor uw hond is. Privé wandeling onder professionele begeleiding! De wandelingen zijn in principe altijd vanuit huis, in de eigen en vertrouwde omgeving van de hond.
Op termijn kan de hond tijdens de wandeling (na overleg) misschien ook wel even loslopen. Uiteraard alleen op veilige daartoe aangewezen plekken en als de hond gewend is om los te lopen. Of we rijden met de auto naar een losloopgebied.

Een privé wandeling onder professionele begeleiding is de beste keuze als u zelf niet in staat bent om de hond uit te laten. De wandeling wordt volledig afgestemd op uw hond.
Uitlaten en begeleiding geven in voor de hond moeilijke situaties gaat tezamen. Dus geen aparte tarieven voor ‘trainen’ tijdens het uitlaten. Dit gebeurt standaard.

De individuele wandelingen kunnen naadloos aangesloten worden op de opvoed- en gedragsbegeleiding wanneer u deze bij mij volgt.

Menu